Over Johan

Openhartig, onderzoekend, fijngevoelig en zowel mens- als taakgericht

Van ontdekkingstocht naar transformatie

Mijn jeugd was vol vreugde, maar ook vol met uitdagingen en moeilijkheden. Als jongvolwassene kon ik mijn draai nooit helemaal vinden, ondanks het werken in verschillende industrieën zoals productie, logistiek, media en commercie. Ik voelde me steeds meer verloren, alsof ik tekortschoot en mijn passie niet tot zijn recht kwam.

In 2016 brak dit patroon mij op. Ik voelde me ongelukkig met mezelf, mijn werk en relaties. Ik begon te zoeken naar verbetering in reguliere zorg, spiritualiteit en workshops. Totdat ik het boek ‘De biologie van overtuiging’ van Bruce Lipton tegenkwam.

Sindsdien ben ik gefascineerd geraakt door de kracht van het onderbewuste en de impact van trauma op ons leven. Ik leerde dat we gedurende de dag slechts 5% van ons leven met ons bewustzijn beïnvloeden en de rest gaat via ‘de automatische piloot‘. Deze automatische piloot wordt vooral gevormd tussen de conceptie en ongeveer ons zevende levensjaar. Gedrag wordt dan zodanig beïnvloed dat we bepaalde voorkeuren ontwikkelen. Niet alleen qua denkstijl, maar ook in onze voornaamste dagelijkse bezigheden.

Dit inzicht hielp me veel puzzelstukjes op hun plek te leggen. Na de geboorte waren ik en mijn tweelingbroer ziek geworden, waarbij hij kort daarna overleed en ik een paar weken in het ziekenhuis lag. Later in mijn jeugd had ik last van epilepsie, werd ik gepest, had ik een leerachterstand en was hoogsensitief (HSP). Al deze trauma’s stapelden zich op en resulteerden in stressklachten, zoals overprikkeling, rook- en gameverslaving, plankenkoorts, bore-out en een negatief zelfbeeld.

Maar door mezelf tot op onderbewust- en breinniveau te herprogrammeren, heb ik daar vrijwel geen last meer van. Veel van deze klachten heb ik overwonnen en wat ik nog tegenkom, ruim ik op. Ik ben nu een stuk zelfverzekerder, vreugdevoller en veerkrachtiger dan ooit tevoren. Mijn sport-, leer- en werkprestaties zijn merkbaar verbeterd, mijn relaties zijn rustiger geworden en de kwaliteit van mijn slaap en meditaties is verbeterd.

Ik leer mezelf nog elke dag beter kennen en werk voortdurend aan zelfverbetering. Het is echt een passie van mij geworden… Ook om dit voor andere mensen te doen.

Johan Haagsma - 1987

Live The Connection Coach | PSYCH-K Facilitator | Bewustzijnscoach | Ontstress Teacher | Traumatherapeut | Indigo (HSP) | de Wet van Eén beoefenaar

Bekijk of volg mij op Social Media:

Johan is de rust zelve.

Hij is professioneel, verbonden en brengt met enthousiasme over wat hij weet.

Ik vind het knap hoe hij de huidige wetenschap kan combineren met spirituele leringen. Wij kunnen respectvolle, interessante en diepgaande gesprekken voeren. Hij heeft mij verder gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Dankbaar dat ik Johan heb ontmoet.

Het is heel fijn om door hem begeleid te worden en mijn problemen waar ik tegen aanloop aan hem toe te vertrouwen. Hij heeft mij al op verschillende vlakken geholpen en zaken in mezelf te helpen verbinden dat veel beter bij mij passen.

Vaak heb ik een lichte weerstand om aan de sessie te starten, maar dan weet ik dat ik op de vlucht ben van mijn eigen pijn(tjes). De rust die ik erna ervaar is heel veel waard en brengt mij ook veel waarde in mijn leven en dat is waarvoor ik het doe natuurlijk. Zijn kennis en hoogsensitiviteit is iets dat ik waardeer tijdens de sessies.

Een zeer bevlogen man met het hart op de juiste plaats.

Johan bundelt diverse technieken die hij op unieke wijze weet toe te passen in zijn therapie (vereniging van wetenschap en spiritualiteit).

Zijn behandelingen hebben me heldere inzichten gegeven en hebben er vooral voor gezorgd dat ik enkele belemmerende overtuigingen definitief achter me heb kunnen laten.

Ik ben Johan hier enorm dankbaar voor.

Dit was heel fijn en ik voelde mij veilig om mijn verhaal te vertellen.

Johan is een volledig opgeleide PSYCH-K en Live The Connection Coach.

Hij heeft praktisch alle opleidingen gedaan en dus kent hij praktisch alle processen van deze methoden om je onderbewuste programmeringen te veranderen. Hij past ze heel professioneel en afgestemd op jouw behoefte toe.

Ik kan het je aanraden! Ook als je al zelf PSYCH-K of Live The Connection op jezelf toepast. We hebben immers allemaal onze eigen blinde vlekken.

Ons bewustzijn is de camera en de onderbewuste overtuigingen zijn onze filters.
Wijzigen we deze filters, dan veranderen we onze levenservaringen.

Keylonta

 Spirituele vrijheid zonder dogma’s

Als coach en facilitator zie ik het voornamelijk als mijn taak om jou te helpen in contact te komen met je innerlijke wijsheid en weten. Mijn focus ligt op het creëren van een veilige ruimte waarin jij je eigen guru kunt worden (Isumataq).

Anders dan veel traditionele spirituele stromingen, hecht ik weinig waarde aan New Age of mystieke leringen en religie. Deze kunnen ontkrachtend werken en je eigen verantwoordelijkheid ondermijnen. Ze zijn ook vaak moeilijk te begrijpen door de allegorische betekenissen die erachter schuilen. Ik heb dit zelf ondervonden tijdens mijn zoektocht naar mijn ware zelf en het voelde pijnlijk en frustrerend.

In plaats daarvan beoefen ik de oorspronkelijke leringen van ‘de Wet van Eén’. Deze spiritueel-wetenschappelijke ontwikkelingsprogramma’s leggen de nadruk op zelf-bekrachtiging, zelfsturing en het (leren) co-creëren van de werkelijkheid. Het is een combinatie van de leringen van verschillende religies en volkeren van de wereld, zonder aanbidding van een geëxternaliseerde God/Engel/Aartsengel. Het promoot gender- en rasgelijkheid en brengt mensen samen onder één gemeenschappelijke vlag van wederzijdse liefde, respect en spirituele vrijheid.

De Wet van Eén: bewustzijnstransformatie

De Wet van Eén leert niet over ‘goed of kwaad’, maar maakt inzichtelijk dat ‘slechtheid’ gevolg is van onbegrip en onwetendheid over de ware structuur van het universum.

Zo beschikt ieder mens over een uniek frequentieveld, een persoonlijk morfogenetisch veld en DNA-Template. Echter door de verschillende invloeden met de Aardse Grids functioneert het DNA van de meeste mensen slechts op 3% van zijn oorspronkelijke vermogen, en kan dus de frequenties van hun Hogere Niveaus van Bewustzijn niet aantrekken en vasthouden. Bovendien maakt dit dat structureel vervormde en defecte eiwitten sneller kunnen gaan “vastlopen in de fysieke machine”.

Ik begrijp dat dit abstract en verwarrend kan klinken, maar het toepassen van deze wijsheid heeft mij getransformeerd op manieren die met geen woorden te beschrijven zijn. Het heeft me geholpen om mijn zielsontwaken te bereiken en ik geloof dat jij deze kracht ook in jezelf kunt ontdekken.

Quantum sprong

Studies en vaardigheden

Live The Connection® Coach

Live The Connection is een manier van leven: consequent álle vormen van stress opmerken en oplossen door je hersenen met elkaar te laten verbinden. Persoonlijke moeilijkheden laat je los, je verbetert je relaties én je gezondheid.

Bewustzijnscoach

Een bewustzijnscoach brengt je voorbij alle aspecten van het ego, voorbij alle (voor)oordelen en geprogrammeerde overtuigingen. Dit met als doel om dichter bij je ‘ware zelf’ te komen.

PSYCH-K® Facilitator

PSYCH-K is een methode om razendsnel overtuigingen en onderbewuste processen te veranderen. Het is zeer effectief in de gebieden van gewoonte- en gedragsverandering, welzijn en stressreductie.

Mind Shifting Coach

Mind Shifting helpt jouw onderbewuste deblokkeren, zodat overtuigingen, verhalen en identificaties die jou vastzetten, verdwijnen. En jij jouw gewenste realiteit gaat creëren.

Optimal Happiness Coach

Optimal Happiness werkt met een model dat verschillende soorten geluksadviezen combineert en aangeeft wat te doen om vandaag jouw maximale gelukspotentieel te bereiken.

EFT Master & Meditation Practitioner

EFT beïnvloedt op een positieve manier het autonome zenuwstelsel van de mens. Je kan het zien als acupunctuur maar dan zonder naalden. Met het toepassen van EFT los je negatieve emoties en overtuigingen op.

Ontstress Teacher

Stress beperkt ons vermogen om ons volledige potentieel te leven. Door jezelf te leren bevrijden van stress verhoog je je veerkracht, levensenergie, intelligentie, en activeer je je zelfhelende vermogen.

Keylontische Wetenschap

Ontwikkelingsprogramma’s welke de principes van ‘de Wet van Eén’ onderwijst. Het werkt o.a. met een model van tijdmechanica, interdimensionale fysica, DNA-constructie en de multidimensionale identiteitsstructuur. De focus ligt op persoonlijk meesterschap, zelfrealisatie en spirituele vrijheid.

Traject Doorbreken

Traject Doorbreken is een elfmaanden-traject waarin ik de impact van jeugdtrauma’s heb leren inzien en oplossen. Vanuit waarderende ogen ga ik met nieuwe mogelijkheden verder. Mogelijkheden waar jij, als klant, ook profijt van zult hebben.

Met liefde begeleid ik je in jouw transformatieproces

Je kunt een luisterend oor, vertrouwen en alle aandacht van mij verwachten.

Ontvang 10% korting en leer meer over ontstressen!

Met het ontvangen van het e-book kom je op onze mailinglijst.

Je kunt je natuurlijk op ieder gewenst moment weer uitschrijven.

Dankjewel! Check je inbox voor jouw e-book. De kortingscode is: WELKOM144