Over Johan

Openhartig, onderzoekend, fijngevoelig en zowel mens- als taakgericht

Geluk komt van binnenuit

Ik heb een vreugdevolle, maar hobbelige (traumatische) jeugd gehad. En in mijn jongvolwassenheid kon ik eigenlijk mijn draai nooit helemaal vinden. Zo heb ik (werk)ervaring opgedaan in de productie, logistiek, media en commercie. Echter maakte het niet uit wat ik deed. Bij alles kreeg ik uiteindelijk het idee dat ik tekort schoot, mezelf gaandeweg verloren was geraakt, of dat mijn passie niet tot zijn recht zou komen.

In 2016 brak dit patroon mij op. Ik voelde mij doodongelukkig met mezelf, in mijn werk en in vrijwel al mijn relaties. Het werd een zoektocht naar verbetering in de reguliere zorg, in de spiritualiteit en in het doen van diverse workshops. Totdat ik stuitte op het boek ‘de biologie van de overtuiging’ van Bruce Lipton.

Ik maakte kennis met energie psychologie methoden: Touch for Health, EFT, Mind Shifting, PSYCH-K® en Live The Connection®. Ik was stomverbaasd om hoe snel en diepgaand ik hiermee mijn leven transformeerde.

Sindsdien ben ik gefascineerd geraakt door de kracht van ons onderbewuste en de impact van stress op onze hersenen. Het blijkt namelijk dat we slechts 5% gedurende de dag ons leven met ons bewustzijn beïnvloeden, de rest gaat via de automatische piloot’. Deze automatische piloot wordt vooral gevormd tussen de conceptie en ongeveer ons zevende levensjaar. Gedrag wordt dan zodanig beïnvloed dat we bepaalde voorkeuren ontwikkelen. Niet alleen qua denkstijl, maar ook in onze voornaamste dagelijkse bezigheden.

Nadat ik dit geleerd had, vielen er veel puzzelstukjes op zijn plaats. Zo waren ik en mijn tweelingbroer vlak na de geboorte ziek geworden. Kort daarna is mijn tweelingbroer overleden en lag ik een paar weken in het ziekenhuis. Later in mijn jeugd had ik pech in de vorm van epilepsie, een leerachterstand en last van mijn hoogsensitiviteit (HSP). Dit resulteerde in een opeenstapeling aan stressklachten zoals overprikkeling, een rook- en gameverslaving, plankenkoorts, een bore-out en een negatief zelfbeeld. 

Nu heb ik, door mezelf tot op onderbewust- en breinniveau te herprogrammeren, daar geen last meer van. Ik ben een stuk zelfverzekerder, vreugdevoller en veerkrachtiger geworden. Zowel mijn sport-, leer- als werkprestaties zijn merkbaar verbeterd. Mijn relaties zijn rustiger geworden. De kwaliteit van mijn slaap en meditaties zijn verbeterd.

Ik heb mezelf dus weer teruggevonden. Ik heb zin in het leven en in wat er mij te doen staat. En eventuele tegenslagen die ik maak, zie ik tegenwoordig als een potentiële kans voor groei.

Johan Haagsma - 1987

Ontstress Coach | Bewustzijnscoach | Ontstress Teacher | Energietherapeut | Indigo (HSP) | Kryst | de Wet van Eén | Keylontische Wetenschap

Bekijk of volg mij op Social Media:

Ons bewustzijn is de camera en de onderbewuste overtuigingen zijn onze filters.
Wijzigen we deze filters, dan veranderen we onze levenservaringen.

Quantum sprong

 Spiritueel én wetenschappelijk onderlegd

Mijzelf doorgronden, beter leren kennen en ten goede veranderen is echt een passie van mij. Ook om anderen hierin te helpen. Daarom bestudeer ik spiritueel-wetenschappelijke ontwikkelingsprogramma’s die bewustzijn, de multidimensionale en de persoonlijke innerlijke ervaring uitlicht. Deze leringen vormden het eerste Authentieke fundament van ALLE legitieme spirituele leringen, bij alle rassen van Aarde. Voordat deze bij herhaling werden gecompromitteerd, vernietigd en verdraait tot (religieuze) controledogma’s.

Het (leren) nemen van eigen verantwoordelijkheid voor de co-creatie van de werkelijkheid staat hierin centraal. Met andere woorden, zie ik het (als coach) voornamelijk als mijn taak om een ruimte te kunnen behouden die toegang geeft tot JOUW innerlijke wijsheid en innerlijke weten. Ik noem mijzelf geen healer of guru. In plaats daarvan faciliteer ik je met het verkrijgen van jouw eigen inzichten (aha-momenten) en het activeren van jouw eigen zelfhelende vermogen.

Hoger Bewustzijn, DNA en Junk-DNA

Ieder mens beschikt over een uniek frequentieveld, een persoonlijk morfogenetisch veld en DNA Template. In de oudheid was DNA-activering een proces dat moeiteloos plaatsvond naarmate we ouder werden. Echter door de verschillende invloeden met de Aardse Grids functioneert het DNA van de meeste mensen slechts op 3% van zijn oorspronkelijke vermogen, en kan dus de frequenties van hun Hogere Niveaus van Bewustzijn niet aantrekken en vasthouden. Bovendien maakt dit dat structureel vervormde en defecte eiwitten sneller kunnen gaan “vastlopen in de fysieke machine”.

Het leren werken met het onderbewuste vermogen en het lichamelijk energiesysteem zorgt ervoor dat deze blokkades sneller kan worden opgespoord en opgelost. Persoonlijk ben ik, sinds ik deze wijsheid in de praktijk toepas, aan het transformeren op manieren die eigenlijk met geen woorden te beschrijven zijn. Ik noem het ook wel een zielsontwaken

Keylonta

Studies en vaardigheden

Live The Connection® Coach

Live The Connection is een manier van leven en eigenlijk is het heel eenvoudig. Consequent álle vormen van stress opmerken en oplossen door je hersenen snel weer met elkaar te laten verbinden. Persoonlijke moeilijkheden laat je ermee los, je verbetert je relaties én je gezondheid.

i

Bewustzijnscoach

Een bewustzijnscoach brengt je voorbij alle aspecten van het ego, voorbij alle (voor)oordelen en geprogrammeerde overtuigingen. Dit met als doel om dichter bij je ‘ware zelf’ te komen en om te kunnen genieten van het leven, zonder belemmeringen, angsten en zelf-beperkende overtuigingen.

Ontstress Teacher

Stress beperkt ons vermogen om problemen op te lossen en om ons volledige potentieel te leven. Het zorgt ervoor dat we stressreacties vertonen zoals vechten, vluchten en bevriezen. Door jezelf te leren ontstressen verhoog je je veerkracht, intelligentie en activeer je je zelfhelende vermogen.

PSYCH-K® Facilitator

PSYCH-K is een unieke methode om overtuigingen en onderbewuste processen te veranderen. Tevens is het een simpel proces om met het onderbewuste te communiceren. Het is zeer effectief in de gebieden van gewoonte- en gedragsverandering, welzijn en stressreductie.

Spirituele-wetenschap/ vrijheidsleer

Ontwikkelingsprogramma’s welke Keylontische Wetenschap en de Wet van Eén onderwijst. Het werkt o.a. met een model van tijdmechanica, interdimensionale fysica, DNA-constructie en de multidimensionale identiteitsstructuur. De focus ligt op persoonlijk meesterschap, zelfrealisatie (Ascensie) en spirituele vrijheid.

h

EFT Master & Meditation Practitioner

EFT beïnvloedt op een positieve manier het autonome zenuwstelsel van de mens. Je kan het zien als acupunctuur maar dan zonder naalden. Het is een effectieve en snelle methode om remmingen, angsten en andere negatieve emoties of belemmerende overtuigingen kwijt te raken.

Testimonials

Dit was heel fijn en ik voelde mij veilig om mijn verhaal te vertellen.

Johan is een volledig opgeleide PSYCH-K en Live The Connection Coach: hij heeft praktisch alle opleidingen gedaan en dus kent hij praktisch alle processen van deze methoden om je onderbewuste programmeringen te veranderen. Hij past ze heel professioneel en afgestemd op jouw behoefte toe.

Ik kan het je aanraden! Ook als je al zelf PSYCH-K of Live The Connection op jezelf toepast. We hebben immers allemaal onze eigen blinde vlekken.

Else Diependaal

Ontstress- en Mindset Coach

Een zeer bevlogen man met het hart op de juiste plaats.

Johan bundelt diverse technieken die hij op unieke wijze weet toe te passen in zijn therapie (vereniging van wetenschap en spiritualiteit). Zijn behandelingen hebben me heldere inzichten gegeven en hebben er vooral voor gezorgd dat ik enkele belemmerende overtuigingen definitief achter me heb kunnen laten.

Ik ben Johan hier enorm dankbaar voor.

Sander

Spiritueel- en Leiderschap Coach

Met liefde begeleid ik je in jouw transformatieproces

Je kunt een luisterend oor, vertrouwen en alle aandacht van mij verwachten.