Over Johan

Openhartig, onderzoekend, fijngevoelig en zowel mens- als taakgericht

Begeleid jou in je persoonlijke groei door te werken met jouw lichaamseigen energieën.

Geluk komt van binnenuit

Ik heb een vreugdevolle, maar hobbelige jeugd en jongvolwassen leven gehad. Ik kon mijn draai nooit helemaal vinden. Het maakte eigenlijk niet uit wat ik deed. Bij alles kreeg ik het idee dat ik ergens in tekort schoot, mezelf gaandeweg verloren was geraakt, of dat mijn passie niet tot zijn recht zou komen.

In 2016 brak dit patroon mij op. Ik voelde mij doodongelukkig met mezelf, in mijn werk en in vrijwel al mijn relaties. Het werd een zoektocht naar verbetering in de reguliere zorg, in de spiritualiteit en in het doen van diverse workshops. Totdat ik stuitte op het boek ‘de biologie van de overtuiging’ van Bruce Lipton en ik in aanraking kwam met de energie psychologie methoden: Touch for Health, EFT, PSYCH-K en Live The Connection.

Ik was stomverbaasd over hoe snel en diepgaand zowel mijn gedrag als mijn relaties en omgeving veranderden.

Sindsdien ben ik gefascineerd geraakt door de kracht van ons onderbewuste vermogen en verdiep ik mij graag in de impact dat stress en (on)bewuste overtuigingen op ons leven hebben. Het blijkt namelijk dat we slechts 1% tot 5% gedurende de dag ons leven beïnvloeden, de rest gaat via ‘de automatische piloot’. Deze automatische piloot wordt vooral gevormd tussen de conceptie en ongeveer ons zevende levensjaar. Gedrag wordt dan zodanig beïnvloed dat we bepaalde voorkeuren ontwikkelen. Niet alleen qua denkstijl, maar ook in onze voornaamste dagelijkse bezigheden.

Nadat ik dit geleerd had, vielen er veel puzzelstukjes op zijn plaats. Zo waren ik en mijn tweelingbroer vlak na de geboorte ziek geworden. Kort daarna is mijn tweelingbroer overleden en lag ik in een couveuse waardoor het vieren van mijn leven direct geassocieerd werd met isolatie, afscheiding en de dood. Later in mijn jeugd had ik pech in de vorm van epilepsie, een leerachterstand en last van mijn hoogsensitiviteit (HSP). Dit resulteerde in een opeenstapeling aan stressklachten zoals overprikkeling, een rookverslaving, dwangmatig willen gamen, plankenkoorts, een bore-out en een negatief zelfbeeld. 

Nu heb ik daar geen last meer van. Dit komt omdat gedrag vooral wordt aangestuurd door de onderliggende emoties en onderbewuste overtuigingen die wij hebbenen niet door onze ratio. Daarom heeft de energetische (psycho)therapie mij veel opgeleverd en ontwikkel ik mijzelf hier dolgraag in verder. Het richt zich namelijk precies op het transformeren van die onderliggende emoties en onderbewuste overtuigingen!

Sinds 2016 ben ik aanzienlijk zelfverzekerder, vreugdevoller, veerkrachtiger en energieker geworden. Zowel mijn sport-, leer- als werkprestaties zijn merkbaar verbeterd. De diepgang van mijn relaties en mijn slaapkwaliteit is erop vooruitgegaan. Ik ben meer ontspannen en positiever in het leven gaan staan.

Tegenslagen die ik nu maak, zie ik als een potentiële kans voor groei. Ik bedank er zelfs voor omdat deze uitdagingen vaak een open deur is voor het helen van ongeheelde stukken in mijn brein/ onderbewuste.

Johan Haagsma - 1987

Ontstress & Mindset Coach| Ontstress Teacher | Energietherapeut |Indigo (HSP)|Bestudeert 'de Wet van Eén' en Quantum Morfogenetische Wetenschap

Medeoprichter: Programmeer Jezelf

Medeorganisator: Jongeren van West-Friesland

Bekijk of volg mij op Social Media:

Je bewustzijn is de camera en je onderbewuste overtuigingen zijn de filters.
Wijzig je deze filters, dan verander je je levenservaringen.

Kleurenspectrum met dimensionale aanduidingen

 Spiritueel en wetenschappelijk onderlegd

Laat ik voorop stellen dat ik (als coach/ facilitator) het voornamelijk als mijn taak zie om een ruimte te kunnen behouden die toegang geeft tot JOUW innerlijke wijsheid en innerlijke weten. Kortom, ik noem mijzelf geen healer of guru. Ik dring je ook niets op en respecteer jouw vrije wil en overtuigingen.

Hoewel ik mij graag met spiritualiteit bezig houd, heb ik weinig tot niets met de ‘New Age beweging’ en enig ander geloof/religie. In plaats daarvan bestudeer ik bio-spirituele ontwikkelingsprogramma’s. In deze programma’s worden geheimen van de evolutionaire bestemming van de mensheid onthult die verborgen zijn in onze oude, traditionele, New Age, heilige, mystieke en religieuze leringen.

Deze programma’s onderwijzen bijvoorbeeld niet over ‘goed of kwaad’, maar maakt inzichtelijk dat ‘slechtheid’ een gevolg is van onbegrip en onwetendheid over de ware structuur van het universum. Het onthult, in wezenlijke detail, dat de verbinding tussen ‘Wetenschap en Spiritualiteit’, de relatie tussen ‘Energie en Bewustzijn’, tussen ‘Licht en Geluid’, de basis is van alle Creaties.

Sinds ik de kennis (van de Keylontische Morfogenetische Wetenschap) met energie psychologie methoden combineer, ben ikzelf persoonlijk aan het transformeren op manieren die eigenlijk met geen woorden te beschrijven zijn. Ik noem het ook wel een zielsontwaken. De energie die ik door mijn cellen heen voel jagen, mijn trillingsfrequentie verhoogd, mijn bewustzijn verruimt en grotere hoeveelheden geheugen in mij activeert, brengt mijn (spirituele) evolutie in een stroomversnelling.

Communicatie, healing en evolutie

De Keylontische Morfogenetische Wetenschap is een wetenschap van energiedynamica zoals die van toepassing is in een multidimensionaal, eeuwig bewegend universum. Ik besteed hier veel aandacht aan om een actieve bijdrage te kunnen leveren voor het opnieuw in lijn brengen van de ‘kunstmatige en eindige Fibonacci Tube Torus Net Aarde-programma’ met zijn natuurlijke, voortdurend vernieuwende organische Nieuwe Aarde-expressie. Daarvoor gebruik ik bijvoorbeeld de ‘Kryst Code’ (zie afbeelding) en leer ik geavanceerde plasma technologieën (op mezelf) toepassen.

Keylontische Wetenschap heeft talrijke uiteenlopende toepassingen: van communicatie, healing (genezing, heelwording), versnelling van de genetische code, bevordering van spirituele evolutie tot de creatie van geavanceerde technologieën. Het is ook wel een scalaire-golf technologie op basis van geavanceerde wetenschappelijke principes van 15-Dimensionale Partiki Mechanica en Verenigd-Veld Trillingsmechanica, geavanceerde spirituele principes van Merkaba Mechanica en de Wet van Eén.

Hoger Bewustzijn, DNA en Junk-DNA

Ieder mens beschikt over een uniek frequentieveld (een persoonlijk morfogenetisch veld en DNA Template). In de oudheid was DNA-activering een natuurlijk proces dat moeiteloos plaatsvond naarmate we ouder werden. Echter door de verschillende invloeden met de Aardse Grids, functioneert het DNA van de meeste mensen slechts op 3% van zijn oorspronkelijke vermogen en kan dus de frequenties van hun Hogere Niveaus van Bewustzijn niet aantrekken en vasthouden. Bovendien maakt dit dat structureel vervormde en defecte eiwitten sneller kunnen gaan ‘vastlopen in de fysieke machine’.

Leren werken met het onderbewuste en het lichamelijk energiesysteem zorgt ervoor dat we deze blokkades kunnen opsporen en oplossen, die zich in het lichaam manifesteren als gefragmenteerde DNA-eenheden (Junk-DNA), die de natuurlijke processen van multidimensionale gegevensoverdracht naar het centrale zenuwstelsel onbruikbaar maken. Stapsgewijs deblokkeren we hiermee ons geheugen en de communicatie met het Hogere Bewustzijn, die (sluimerend) in ons DNA besloten ligt.

Anatomie en DNA

Er is een punt waarop wetenschap en spiritualiteit samenkomen, en dat punt is bewustzijn.

Studies en vaardigheden

Live The Connection® Coach

Live The Connection is een manier van leven en eigenlijk is het heel eenvoudig. Consequent álle vormen van stress opmerken en oplossen door je hersenen snel weer met elkaar te laten verbinden. Persoonlijke moeilijkheden laat je ermee los, je verbetert je relaties én je gezondheid.

i

Bewustzijnscoach

Een bewustzijnscoach brengt je voorbij alle aspecten van het ego, voorbij alle (voor)oordelen en geprogrammeerde overtuigingen. Dit met als doel om dichter bij je ‘ware zelf’ te komen en om te kunnen genieten van het leven, zonder belemmeringen, angsten en zelf-beperkende overtuigingen.

Ontstress Teacher

Stress beperkt ons vermogen om problemen op te lossen en om ons volledige potentieel te leven. Het zorgt ervoor dat we stressreacties vertonen zoals vechten, vluchten en bevriezen. Door jezelf te leren ontstressen verhoog je je veerkracht, intelligentie en versterk je je immuunsysteem.

PSYCH-K® Facilitator

PSYCH-K is een unieke methode om overtuigingen en onderbewuste processen te veranderen. Tevens is het een simpel proces om met het onderbewuste te communiceren. Het is zeer effectief in de gebieden van gewoonte- en gedragsverandering, welzijn en stressreductie.

Spirituele-wetenschap/ vrijheidsleer

Ontwikkelingsprogramma’s welke Keylontische Wetenschap en de Wet van Eén onderwijst. Het werkt o.a. met een model van tijdmechanica, interdimensionale fysica, DNA-constructie en de multidimensionale identiteitsstructuur. De focus ligt op persoonlijke evolutie, zelfrealisatie (Ascensie) en spirituele vrijheid.

h

EFT Master & Meditation Practitioner

EFT beïnvloedt op een positieve manier het autonome zenuwstelsel van de mens. Je kan het zien als acupunctuur maar dan zonder naalden. Het is een effectieve en snelle methode om remmingen, angsten en andere negatieve emoties of belemmerende overtuigingen kwijt te raken.

Testimonials

Dit was heel fijn en ik voelde mij veilig om mijn verhaal te vertellen.

Johan is een volledig opgeleide PSYCH-K en Live The Connection Coach: hij heeft praktisch alle opleidingen gedaan en dus kent hij praktisch alle processen van deze methoden om je onderbewuste programmeringen te veranderen. Hij past ze heel professioneel en afgestemd op jouw behoefte toe.

Ik kan het je aanraden! Ook als je al zelf PSYCH-K of Live The Connection op jezelf toepast. We hebben immers allemaal onze eigen blinde vlekken.

Else Diependaal

Ontstress- en Mindset Coach

Een zeer bevlogen man met het hart op de juiste plaats.

Johan bundelt diverse technieken die hij op unieke wijze weet toe te passen in zijn therapie (vereniging van wetenschap en spiritualiteit). Zijn behandelingen hebben me heldere inzichten gegeven en hebben er vooral voor gezorgd dat ik enkele belemmerende overtuigingen definitief achter me heb kunnen laten.

Ik ben Johan hier enorm dankbaar voor.

Sander

Spiritueel- en Leiderschap Coach

Met liefde begeleid ik je in jouw veranderingsproces

Je kunt een luisterend oor, vertrouwen en alle aandacht van mij verwachten.