Testimonials


'Een zeer bevlogen man met het hart op de juiste plaats.'

Johan bundelt diverse technieken die hij op unieke wijze weet toe te passen in zijn therapie (vereniging van wetenschap en spiritualiteit). Zijn behandelingen hebben me heldere inzichten gegeven en hebben er vooral voor gezorgd dat ik enkele belemmerende overtuigingen definitief achter me heb kunnen laten. Ik ben Johan hier enorm dankbaar voor.
- Sander

'Fijne persoonlijke benadering.'

Na 1 sessie al erg veel positief veranderd. Na de sessie geheel ontstresst huiswaarts gekeerd, met mijn nieuwe ik!
- Mariska

'Open, eerlijk, rustig, intuïtief, doortastend, meedenkend, verrassend, onverwachte invalshoek.'

Ik zat met diverse problemen en heb hierover iets geuit in een HSP Facebook groep. Johan reageerde erop, we hebben meerdere keren gechat, ik heb een boekentip gekregen, gelezen en ben daarna 5 keer bij Johan geweest voor een behandel sessie. Deze heb ik als zeer goed ervaren.

We zijn rustig aan begonnen, en gingen steeds dieper. Tot op enig moment bleek dat het zoveel was, dat in goed overleg heb besloten om een opleiding zelf te doen. Deze heb ik inmiddels gedaan, en we hebben nog steeds contact wanneer het nodig is. Ik overweeg binnenkort weer een behandeling bij Johan te ondergaan voor diep zittende problemen bij mijzelf.

Steekwoorden over Johan zijn; rustig, mee- en invoelend, direct, komt snel tot de kern, is heel creatief met mogelijkheden en het toepassen ervan, fijne persoonlijkheid. Ik raad Johan zeker aan bij mensen die met problemen zitten waar onderbewuste overtuigingen een rol spelen.

Ook het contact na behandeling (nazorg) op afstand heb ik als prettig ervaren.
- Rob

'Een effectieve manier om via lichaamsoefeningen contact te maken met je onderbewustzijn.'

Johan gaf me meteen een vertrouwd gevoel. Hij gaat al pratende samen met je op zoek naar je levensvragen. Via speciale oefeningen geeft je onderbewuste antwoord op deze vragen. Heel verhelderend. Vooral de rust die er onstond in mijn lijf en de overgave op dat moment waren een openbaring. Een ervaring die ik een ieder zou aanraden.
- Ankie

'De sessies bij Johan hebben mij enorm geholpen in mijn proces.'

Johan is een warm mens, oprecht, luistert met volle aandacht en zonder oordeel. Hij werkt met diverse methodes vanuit de energie psychologie. De PSYCH-K® sessies bij Johan hebben mij zeker geholpen om binnen enkele minuten blijvende veranderingen door te voeren. Ik kan je een sessie met Johan zeker aanraden!
- Manon

'Johan is iemand met verstand van zijn vak.'

Hij is duidelijk erg geïnteresseerd in de mens en het oplossen van blokkades.
- Angelique

'Ik ben van mijn kattenallergie af en sta meer in mijn eigen kracht.'

Johan heeft een fijne werkwijze waarbij je weinig hoeft te praten. Je kan direct vanuit je gevoel met hem aan de slag. Na wat onderzoek zijn we erachter gekomen dat doordat ik mijn katten pestte, ik een afweerreactie voor mijzelf had gecreëerd. Dit is ter plekke in balans gebracht en opgelost. Ik heb op dit moment een kat in huis en nergens meer last van.

Ik ben met meerdere thema’s geholpen. Zoals stress op het feit om mijzelf uit te dragen en te laten zien. Het gaf mij een zetje om naar mijn leidinggevende op werk te stappen, en kreeg daardoor een 2e kans voor promotie... en die heb ik gekregen!
- Tom

'Het heeft me zeker geholpen om meer voor mezelf op te komen.'

Door iets uit mijn verleden, vond ik het moeilijk om voor mezelf op te komen en te zeggen wat ik dacht. Door een sessie bij Johan merk ik dat het me zeker geholpen heeft om meer voor mezelf op te komen. Ik ben hem daar zeer dankbaar voor!
- Jolanda

'Interessant, fijn en oog openend.'

Ik ben via een vriend bij Johan terecht gekomen om te werken aan mijn zelfbeeld. De technieken van Johan zijn duidelijk voelbaar, waardoor je er ook echt mee verder kan.
- Sietske

WhatsApp contact