Over Johan

Openhartig, onderzoekend, fijngevoelig en zowel mens- als taakgericht

Stimuleert met vreugde jouw zelfredzaamheid

 Geluk komt van binnenuit

Gefascineerd door de kracht van ons onderbewuste vermogen verdiep ik mij graag in de impact dat stress en (on)bewuste overtuigingen op ons leven hebben. Het blijkt namelijk dat we slechts 1 tot 5% gedurende de dag ons leven beïnvloeden, de rest gaat via ‘de automatische piloot’. Deze automatische piloot wordt vooral gevormd tussen de conceptie en ongeveer ons zevende levensjaar. Gedrag wordt dan zodanig beïnvloed dat we bepaalde voorkeuren ontwikkelen. Niet alleen qua denkstijl, maar ook in onze voornaamste dagelijkse bezigheden.

Nadat ik dit geleerd had, vielen er veel puzzelstukjes op zijn plaats. Zo had ik een vreugdevolle, maar hobbelige jeugd gehad. Ik had pech in de vorm van epilepsie, een leerachterstand en last van mijn hoogsensitiviteit. Dit (en meer) resulteerde in een opeenstapeling aan stressklachten als: onzeker en twijfelachtig zijn, overprikkeling, een rookverslaving, energielekken, piekeren, perfectionisme, plankenkoorts en een negatief zelfbeeld. 

Nu heb ik daar geen last meer van. Dit komt omdat ons gedrag vooral wordt aangestuurd door onze onderliggende emoties en (on)bewuste overtuigingen die wij hebben—  en niet door onze ratio. Dat is waarom de ‘energetische (psycho)therapie’ mij ontzettend veel heeft opgeleverd en ik mezelf hier dolgraag in doorontwikkel. Het richt zich namelijk precies op het transformeren van die (onder)bewuste, onderliggende emoties en overtuigingen!

Ik ben mede hierdoor zelfverzekerder, vreugdevoller, veerkrachtiger en energieker geworden. Zowel mijn sport-, leer- en werkprestaties als het mediteren en mijn kwaliteit van slaap, zijn merkbaar verbeterd. Ik sta een stuk luchtiger en positiever in het leven dan voorheen. En tegenslagen die ik maak zie ik nu als uitdagingen. Ik bedank er zelfs voor omdat deze mij dan een mooie kans geven om ongeheelde stukken in mijn eigen bewustzijn te helen.

Vooral sinds ik ‘Keylontische Wetenschap’ en de principes van ‘de Wet van Eén’ hiermee combineer, ben ikzelf persoonlijk aan het transformeren op manieren die eigenlijk met geen woorden te beschrijven zijn. Ik noem het ook wel een zielsontwaken. En de energie die ik door mijn cellen heen voel jagen, mijn bewustzijn verruimt en grotere hoeveelheden geheugen in mij activeert, brengt mijn (spirituele) evolutie in een stroomversnelling.

De leringen van ‘de Wet van Eén zijn’ afkomstig van de wetenschap van Verenigd Veld Trillingsmechanica, waarvan de Keylonta een tak is. Het is een wetenschap van energiedynamica zoals die van toepassing is in een multidimensionaal, eeuwig bewegend universum. In mijn eigen tijd besteed ik hier veel aandacht aan om een bijdrage te kunnen leveren om de kunstmatige en eindige ‘Fibonacci Tube Torus Net Aarde-programma’ opnieuw in lijn te brengen met zijn natuurlijke, voortdurend vernieuwende organische Aurora/ Nieuwe Aarde-expressie. Daarbij gebruik ik de ‘Krystiac Code‘ (zie afbeelding) en leer ik geavanceerde plasma technologieën toepassen.

Johan Haagsma - 1987

Ontstress- & Bewustzijnscoach | Traumatherapeut | Indigo | Bestudeert en belichaamt 'de Wet van Eén'

Bekijk of volg mij op Social Media:

Werken met bewustzijn: energie, vibratie en frequentie

Hiermee werken leert mij bijvoorbeeld verschillende blokkades opsporen en oplossen die zich in het lichaam manifesteren als gefragmenteerde DNA-eenheden (‘Junk DNA’), die de natuurlijke processen van multidimensionale gegevensoverdracht naar het centrale zenuwstelsel onbruikbaar maken. Structureel vervormde of defecte eiwitten kunnen dan ‘vastlopen in de machine’. En verstoort de normale functies en doen afbreuk aan de aard en de kwaliteit van het leven. Ook blokkeert het ons geheugen en de communicatie met ons ‘Hoger Bewustzijn’, die (sluimerend) in ons DNA besloten ligt.

Studies en vaardigheden

i

Bewustzijnscoach

Een bewustzijnscoach brengt je voorbij alle aspecten van het ego, voorbij alle (voor)oordelen en geprogrammeerde overtuigingen. Dit met als doel om dichter bij je ‘authentieke zelf’ te komen en om te kunnen genieten van het leven, zonder belemmeringen, angsten en zelf-beperkende overtuigingen.

PSYCH-K® Facilitator

PSYCH-K® is een unieke methode om overtuigingen en onderbewuste processen te veranderen. Tevens is het een simpel proces om met het onderbewustzijn te communiceren. Het is zeer effectief in de gebieden van gewoonte- en gedragsverandering, welzijn en stressreductie.

Live The Connection® Coach

Live The Connection® is een manier van leven en eigenlijk is het heel eenvoudig. Consequent álle vormen van stress opmerken en oplossen door je hersenen snel weer met elkaar te laten verbinden. Persoonlijke moeilijkheden laat je ermee los, je verbetert je relaties én je gezondheid.

h

EFT Master & Meditation Practitioner

EFT beïnvloedt op een positieve manier het autonome zenuwstelsel van de mens. Het is een positieve, effectieve en snelle methode om remmingen, angsten en andere negatieve emoties of belemmerende overtuigingen kwijt te raken.

Spirituele-wetenschap/ vrijheidsleer

Ontwikkelingsprogramma’s dat Keylontische Wetenschap en ‘de Wet van Eén’ onderwijst. Het werkt o.a. met een model van tijdmechanica, interdimensionale fysica, DNA-constructie en de multidimensionale identiteitsstructuur. De focus ligt op persoonlijke groei, zelfrealisatie (Ascensie) en spirituele vrijheid.

Touch for Health Practitioner

Touch for health, ofwel toegepaste kinesiologie, herstelt de vitale energiestroom waardoor lichaam en geest opnieuw in balans komt. Dit door te leren luisteren naar de subtiele energieën van het lichaam, energie in beweging te brengen en het aangeboren zelf-herstellend vermogen te stimuleren.

Aanbevelingen 

‘Een effectieve manier om via lichaamsoefeningen contact te maken met je onderbewustzijn.’

Johan gaf me meteen een vertrouwd gevoel. Hij gaat samen met je op zoek naar je levensvragen. Via speciale oefeningen geeft je onderbewuste antwoord op deze vragen. Heel verhelderend. Vooral de rust die er onstond in mijn lijf en de overgave op dat moment waren een openbaring.

Een ervaring die ik een ieder zou aanraden.

Ankie

Leerkracht

‘Een zeer bevlogen man met het hart op de juiste plaats.’

Johan bundelt diverse technieken die hij op unieke wijze weet toe te passen in zijn therapie (vereniging van wetenschap en spiritualiteit). Zijn behandelingen hebben me heldere inzichten gegeven en hebben er vooral voor gezorgd dat ik enkele belemmerende overtuigingen definitief achter me heb kunnen laten.

Ik ben Johan hier enorm dankbaar voor.

Sander

Spiritueel- en Leiderschap Coach

Met liefde begeleid ik jou in jouw transformatieproces

Je kunt een luisterend oor, vertrouwen en alle aandacht van mij verwachten.