06 36 17 50 36 Johan@transformeermij.nu

Online Ontstress- & Mindset Coaching

Los je stress, triggers en blokkades op. Verander je mindset met Online Ontstress- en Mindset Coaching.

Plan hier direct je online afspraak in.

Transformeer Mij Nu – Online

Mijn naam is Johan. Ik had (veel) last van stressklachten; stressvolle gevoelens, gedachten en gedrag. Daarom ben ik de afgelopen jaren, op een pragmatische wijze, onderbewuste en lichaamseigen energieën aan gaan leren spreken door bewustzijnscoaching en methoden als PSYCH-K®, Live The Connection® en EFT.

Om deze reden heb ik nu vrijwel geen last meer van stressklachten, of weet deze razendsnel voor mijzelf op te lossen. In jouw sessies gaan we deze blokkades ook bij jou aanpakken. Dit met als doel om dichter bij je ‘authentieke zelf’ te komen en om te kunnen genieten van het leven, zonder angsten, belemmeringen en zelf-beperkende overtuigingen. Veel mensen die bij mij komen voelen zich zelfs al na één sessie meer op hun gemak, lichter, bevrijd, energiek of op een positieve wijze anders.

‘Het heeft me zeker geholpen om meer voor mezelf op te komen.’

Door iets uit mijn verleden, vond ik het moeilijk om voor mezelf op te komen en te zeggen wat ik dacht. Door een sessie bij Johan merk ik dat het me zeker geholpen heeft om meer voor mezelf op te komen.

Ik ben hem daar zeer dankbaar voor!

Jolanda

Supermarkt medewerker

‘Een effectieve manier om via lichaamsoefeningen contact te maken met je onderbewustzijn.’

Johan gaf me meteen een vertrouwd gevoel. Hij gaat samen met je op zoek naar je levensvragen. Via speciale oefeningen geeft je onderbewuste antwoord op deze vragen. Heel verhelderend. Vooral de rust die er onstond in mijn lijf en de overgave op dat moment waren een openbaring.

Een ervaring die ik een ieder zou aanraden.

Ankie

Leerkracht

Stress in ons bewustzijn

Als we het hebben over stress, hebben we het in feite over de ervaring van wat stress is in ons bewustzijn. Stress ontstaat vanuit een oogpunt – vanuit wat we in gedachten houden – en onze houding en (onderbewuste) overtuigingen. Stress komt van binnenuit onszelf en niet van de buitenwereld.

Het lichaam beschouwen als onderdeel van een stressreactie betekent dus dat het lichaam alleen reageert op wat er (onbewust) in gedachten wordt gehouden. Vandaar de uitspraak van Ghandi: ‘verbeter de wereld, begin bij jezelf’.

In mijn Ontstress- en Mindset Coaching werken we met dit principe en lossen we álle vormen van stress op door je hersenhelften weer met elkaar te laten verbinden. Je hebt dan een ‘verbonden brein’. Een ‘verbonden brein’ zie je (met hersenonderzoek) vooral terug bij zeer geoefende yogi, hoogpresteerders (als topsporters en topartiesten) en mensen die al vele jaren meditatie beoefenen.

Afspraak inplannen

Alle trajecten en sessies zijn volledig oplossingsgericht, inzichtgevend en helemaal afgestemd op jou.
Je bent online (via Skype, Zoom etc.) van harte welkom!

Plan hier direct je online afspraak in.

8 + 9 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.