06 36 17 50 36 Johan@transformeermij.nu

Graag nodig ik je uit om diepgaande veranderingen in je leven aan te brengen

Alles wat hiervoor nodig is, is participatie tot op het niveau waartoe je zélf in staat bent. Ik volg jou, op jouw tempo.

Zie mij maar als een tijdelijke vriend die je bemoedigt, met je meeloopt en met jou blijft zoeken naar de benodigde inzichten en antwoorden. Mijn intentie en allergrootste wens voor jou dat je (meer) vrijheid gaat ervaren, verbinding, richting en ontwikkeling.

We kunnen videobellen via WhatsApp, Skype en Zoom etc.

Plan hier direct jouw online afspraak in

Energy psychology enhances superlearning and therefore you can download new behaviours in matters of minutes

– Bruce Lipton

Wat kan ik online voor je betekenen?

Individuele Coaching

Pak overtuigingen, onderbewuste programma’s en persoonlijke thema’s aan die je wenst te transformeren.

Relatietherapie

Verminder de stress in de relatie met een ander. Werk eenzijdig (zonder de ander) aan je relatieproblemen.

Workshop Ontstressen

Leer 1:1 of in groepsverband ‘het ABC van Ontstressen’ toepassen. Inclusief theorie, praktijk en een terugkommoment.

Traumatherapie

Word op een verantwoorde manier, snel en efficiënt, begeleid naar een naar verbonden brein, vrij van stress en trauma.

Z

Leer jezelf ontstressen

Leer ‘het ABC van ontstressen’ aan, zodat je jezelf te allen tijde kan ontstressen op een lastige situatie, gevoel of gedachten.

Plan hier direct jouw online afspraak in

Testimonials

‘Wat mij als eerste opviel, is de plaats waar Johan zijn onlinesessies geeft.’

Het is heel warm en gezellig ingericht. Het geeft je meteen een gevoel van thuiskomen, waardoor de afstand dat mensen soms ervaren bij een onlinesessie meteen wegvalt.

Ik ervaar Johan als een warme persoonlijkheid, iemand die heel aandachtig luistert en die je de tijd en ruimte geeft die je nodig hebt. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij hem.

De sessie die mij het meeste is bijgebleven, is de sessie waarbij we allebei verschillende keren de slappe lach kregen. Tijdens deze sessie werden er meerdere zaken tot in de kern opgelost en die slappe lach werkte hierbij heel bevrijdend. Aan jezelf werken hoeft niet zwaar te zijn, naast de ‘moeilijke’ emoties die soms boven komen drijven, kan je ook gewoon plezier hebben. Bij Johan weet je ook zeker dat een sessie altijd in rust, vrede en dankbaarheid beëindigd wordt. Zodat je gewoon kan verder gaan met te leven en kan genieten van alle positieve veranderingen die hebben plaatsgevonden.

Agna

LTC Coach

‘Ik vond het moeilijk om mijn eigen mening kenbaar te maken en kon niet meer met daadkracht voor mijzelf opkomen.’

Met Johan heb ik hier aan gewerkt. Ik ervaarde niet alleen verlichting bij mezelf wanneer ik mijn stem liet horen, het werkte door in mijn omgeving.

Ik merkte bijvoorbeeld ook een verandering bij mijn dochter. Zij werd elke keer door een klasgenoot gevraagd om samen te werken. Ze vertelde mij, dat ze nu nee heeft kunnen zeggen tegen haar klasgenoot zonder dat ze zich daar rot onder voelde en zonder dat haar klasgenoot boos reageerde.

C.H.

Exploreer jouw nieuwsgierigheid. Deel je verhaal. Of stel een vraag.

Stuur deze via het onderstaande formulier. Ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.
Tijdens kantooruren kun je ook bellen op 06 36 17 50 36.

7 + 1 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.