Energietherapie – Omgeving Hoorn

Verander jouw denken en voelen voor een lichter leven met behulp van energietherapie in de Goorn (omgeving Hoorn).
Online afspreken is ook mogelijk!

Transformeer Mij Nu –
de Goorn (omgeving Hoorn)

Mijn naam is Johan. Ik ben bewustzijnscoach. Ik had veel last van stressklachten, eigen gevoelens, gedachten en gedrag. Daarom ben ik de afgelopen jaren, op een pragmatische wijze, onderbewuste en lichaamseigen energieën aan gaan leren spreken door methoden als PSYCH-K®, Live The Connection® en EFT. Dit zijn allen methoden vanuit de energie psychologie, oftewel energietherapie.

Om deze reden heb ik nu vrijwel geen last meer van stressklachten, of weet deze razendsnel voor mijzelf op te lossen. Veel mensen die bij mij langskomen voelen zich daarom vaak ook al na één sessie meer op hun gemak, lichter, bevrijd, energiek of op een positieve wijze anders. Graag begeleid ik je om jezelf te (leren) ontstressen of bij het ‘installeren’ van ondersteunde overtuigingen!

 

‘De sessies bij Johan hebben mij enorm geholpen in mijn proces.’

Johan is een warm mens, oprecht, luistert met volle aandacht en zonder oordeel. Hij werkt met diverse methodes vanuit de energie psychologie. De sessies bij Johan hebben mij zeker geholpen om binnen enkele minuten blijvende veranderingen door te voeren.

Ik kan je een sessie met Johan zeker aanraden!

Manon

Yogadocente, QHHT® Practitioner

‘Een zeer bevlogen man met het hart op de juiste plaats.’

Johan bundelt diverse technieken die hij op unieke wijze weet toe te passen in zijn therapie (vereniging van wetenschap en spiritualiteit). Zijn behandelingen hebben me heldere inzichten gegeven en hebben er vooral voor gezorgd dat ik enkele belemmerende overtuigingen definitief achter me heb kunnen laten.

Ik ben Johan hier enorm dankbaar voor.

Sander

Leiderschap Coach

Energietherapie

Energietherapie een therapievorm dat helpt om snel en duurzaam stress, oude bagage en blokkades te verwijderen. Gelijktijdig sluit het direct de gewenste overtuigingen voor topprestaties in. Meestal leidt dit tot een blijvende uitdoving van psychische en psychosomatische stressklachten, angst- en paniekklachten en posttraumatische stressklachten.

Hoe werkt het?

Wanneer het verstandelijk en emotioneel functioneren in harmonie is, voel je je in balans. Maar als ze een conflict of blokkade hebben, is de kans groot dat jij je ongelukkig voelt. Verschillende methoden vanuit energie psychologie lossen dit probleem op door je hersenhelften weer met elkaar te laten verbinden. Je hebt dan weer een ‘verbonden brein’. Dit betekent dat de stress is opgelost.

Prijzen Energietherapie – de Goorn (omgeving Hoorn)

Alle trajecten en sessies zijn volledig oplossingsgericht, inzichtgevend en helemaal afgestemd op jou.
Je bent zowel persoonlijk (in mijn praktijk/ op locatie) als online (Skype, Zoom etc.) van harte welkom!

Transformeer Mij Nu

URL:
Maandag9:00 AM - 9:00 PM
Dinsdag9:00 AM - 9:00 PM
Woensdag9:00 AM - 9:00 PM
Donderdag9:00 AM - 9:00 PM
Vrijdag9:00 AM - 9:00 PM
Zaterdag9:00 AM - 9:00 PM
Zondag9:00 AM - 9:00 PM

Energietherapie – de Goorn (omgeving Hoorn)

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor energietherapie in de Goorn (omgeving Hoorn).

3 + 2 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.