Energetische Therapie – Online

Verander jouw denken en voelen voor een lichter leven met behulp van energetische psychotherapie via videobellen (Online).

Transformeer Mij Nu –
Online

Mijn naam is Johan. Ik ben bewustzijnscoach. Ik had veel last van stressvolle gevoelens, gedachten en gedrag. Daarom ben ik de afgelopen jaren, op een pragmatische wijze, onderbewuste en lichaamseigen energieën aan gaan leren spreken door methoden als PSYCH-K®, Live The Connection® en EFT. Dit zijn allen methoden vanuit de energie psychologie, oftewel energetische therapie.

Om deze reden heb ik nu vrijwel geen last meer van stressklachten, of weet deze razendsnel voor mijzelf op te lossen. Veel mensen die bij mij langskomen voelen zich daarom vaak ook al na één sessie meer op hun gemak, lichter, bevrijd, energiek of op een positieve wijze anders. Graag leer ik je een tool aan jezelf te ontstressen en/ of bij een diepere herprogrammering van je mindset !

 

‘De sessies bij Johan hebben mij enorm geholpen in mijn proces.’

Johan is een warm mens, oprecht, luistert met volle aandacht en zonder oordeel. Hij werkt met diverse methodes vanuit de energie psychologie. De sessies bij Johan hebben mij zeker geholpen om binnen enkele minuten blijvende veranderingen door te voeren.

Ik kan je een sessie met Johan zeker aanraden!

Manon

Yogadocente, QHHT® Practitioner

‘Een zeer bevlogen man met het hart op de juiste plaats.’

Johan bundelt diverse technieken die hij op unieke wijze weet toe te passen in zijn therapie (vereniging van wetenschap en spiritualiteit). Zijn behandelingen hebben me heldere inzichten gegeven en hebben er vooral voor gezorgd dat ik enkele belemmerende overtuigingen definitief achter me heb kunnen laten.

Ik ben Johan hier enorm dankbaar voor.

Sander

Leiderschap Coach

Energetische Therapie

Energetische therapie een therapievorm dat helpt om snel en duurzaam stress, oude bagage en blokkades te verwijderen. Gelijktijdig sluit het direct de gewenste overtuigingen voor topprestaties in. Meestal leidt dit tot een blijvende uitdoving van psychische en psychosomatische stressklachten, angst- en paniekklachten en posttraumatische stressklachten.

Hoe werkt het?

Wanneer het verstandelijk en emotioneel functioneren in harmonie is, voel je je in balans. Maar als ze een conflict of blokkade hebben, is de kans groot dat jij je ongelukkig voelt. Verschillende methoden vanuit energie psychologie lossen dit probleem op door je hersenhelften weer met elkaar te laten verbinden. Je hebt dan weer een ‘verbonden brein’. Dit betekent dat de stress is opgelost.

Prijzen Energetische Therapie – Online

Alle trajecten en sessies zijn volledig oplossingsgericht, inzichtgevend en helemaal afgestemd op jou.

Energetische therapie – Online

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een energetische therapie in de omgeving Hoorn.

3 + 14 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.